Beste relatie van PowerSeal,

Ongetwijfeld heeft u via de media vernomen dat de Nederlandse regering verdergaande maatregelen heeft getroffen om het coronavirus te beteugelen. Wij volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM.(Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu)


Restaurants, cafés, scholen en sportclubs zijn vanaf vandaag 16 maart gesloten. Wedstrijden en evenementen zijn opgeschort.

Het sociale leven gaat tijdelijk “on hold”.

PowerSeal zal alles in het werk stellen om waar mogelijk op een zo normaal mogelijke manier te blijven functioneren. Onze werkplaats blijft gewoon open!

- Wij schudden geen handen.
- We houden gepaste afstand van elkaar

Tevens treffen wij intern uiteraard ook alle mogelijke maatregelen om eventuele verspreiding te voorkomen.


Wij zullen uiteraard ook rekening moeten houden met ons personeel en daar in alle voorzorgsmaatregelen treffen om problemen te voorkomen met betrekking tot vertragingen.

Mogelijk dat wij onze werktijden moeten aanpassen of verschuiven om personeel met kinderen de mogelijkheid te bieden hier ook thuis een adequate oplossing voor te vinden.

Wij hopen op uw begrip, ook als het de levertijden mogelijk onder druk kan zetten.

Verder danken wij u voor uw medewerking en begrip en hopen het vertrouwen in PowerSeal ook in deze extreem moeilijke tijd waar te kunnen blijven maken.


Met vriendelijke groet en blijf gezond.

Team PowerSeal